Catering na eventy

Organizujesz event i potrzebujesz niezawodnego cateringu, który zrobi wrażenie na Twoich gościach? Gruba Deska to odpowiedź na Twoje potrzeby. Specjalizujemy się w kompleksowej obsłudze eventów – od firmowych konferencji, przez targi, po prestiżowe gale. Nasze menu jest elastyczne, dostosowane do charakteru wydarzenia, a dania przygotowujemy z najwyższej jakości składników. Zadbamy o każdy szczegół, aby Twój event był nie tylko udany, ale również pełen niezapomnianych smaków. Wybierz catering, który podkreśli prestiż i wyjątkowość Twojego wydarzenia.

jedzenie


Gdzie zamówić catering w Gdańsku?

Jeśli szukasz odpowiedniego cateringu w Gdańsku, Gruba Deska to najlepszy wybór. Niezależnie od rodzaju wydarzenia – od kameralnych spotkań po duże eventy – oferujemy rozwiązania dopasowane do Twoich potrzeb. Nasze menu łączy świeże składniki, kreatywność i doskonałą prezentację, zapewniając kulinarne doświadczenia na najwyższym poziomie. Zamówienie możesz złożyć szybko i wygodnie, kontaktując się z nami telefonicznie lub za pośrednictwem formularza online. Gruba Deska – catering w Gdańsku, który zawsze spełnia oczekiwania!


SŁONE FINGER FOODY

TARTINKI SŁONE

(60 gram porcja)

  • Rozmaryn, rillets z kurczaka 
  • Grzanka, krem marchewkowy i kozi ser
  • Ciasto z orzechów laskowych, krem tymiankowy, wędlina
  • Krem tymiankowo cytrynowy , łosoś
  • Ciasto szpinakowo miętowe , humus grochowy ,pestki dyni
  • Chleb z sezamem i makiem , pasta guacamole , jajko w odsłonie buraczanej
  • Financiera z papryką pastą z bakłażana i mozzarellą

PRZEKĄSKI

(80 gram porcja)

  • Szpinakowa tortilla z mascarpone nadziewana łososiem
  • Wrap z tapenadą z czarnych oliwek , rukolą i suszonymi pomidorami
  • Szynka parmeńska zawijana serem gorgonzola kładziona na arbuzie z mięta, ok 70 gram porcja 
  • Pumpernikiel z puszystym kozim serem i miodowym burakiem 
  • Groszkowa frittata z twarożkiem i pieczonym kurczakiem 
  • Łosoś kładziony na keksie wytrawnym (keks pieczony z awokado suszonymi pomidorami i czarnymi oliwkami) ,ok 70 gram porcja 
  • Sardynka kładziona na pieczonej grzance z pastą jajeczna 
  • Rożek rozmaitości serowo owocowych ,z ciasta francuskiego wypełniany koreczkami z serów, oliwek ,winogron , grissini z rozmarynem i krakersami .
  •  Croissant box na wytrawnie ( gorące croissant nadziewane pastą na wytrawnie )
  • Mini kanapeczki bankietowe ( szeroki wachlarz rozmaitości kładzionych na grzance )
  • Precle z rukolą, truskawkami i szynką parmeńską
  • Daktyle w otulinie z boczku nadziewane gorgonzolą
  • Pieczona gruszka z gorgonzolą miodem i orzechami 
  • Śliwka wędzona w boczku 
  • Roladka z grillowanej cukinii z serem feta i orzechami włoskimi 
  • Czarny naleśnik z łososiem i limonowym serkiem Filadelfia

BURGERY

(100 gram porcja)

  • Mini burgery mięsne 
  • Mini burgery serowe
  • Mini burgery wegetariańskie 

SPECJAŁY GRUBA DESKA

(50 gram porcja)

  • Deska pieczeni mięsnych (Polędwiczka wieprzowa , Karkówka pieczona w ziołach, Schab ze śliwką 
  • Deska rozmaitości serowych ( sery świata )

SAŁATY

(200 gram porcja)

  • Sałata z fetą ,pieczonym burakiem, orzechami , pomarańczami w sosie winnym
  • Sałata Grecka w sosie winnym 
  • Sałata Cezar w sosie jogurtowo czosnkowym 

GORĄCE KOCIOŁKI

(200 gram porcja)

  • Kociołek żurek 
  • Kociołek gulaszowy 
  • Kociołek wiejski 

SŁODKIE FINGER FOODY

(90 gram porcja)

  • Makaroniki Bridor( czekoladowe , pistacjowe, malinowe, karmelowe)
  • Mini torcik czekoladowy 
  • Tartaletka z białą czekoladą i malinami
  • Tartaletka z musem czekoladowym
  • Miodownik mono porcja
  • Mini croissant nadziewany pastą na słodko ( ser ricotta  , mango , konfitura z wiśni )
  • Mini Eklerki z musem śmietankowym 
  • Mini donat miks
  • Pudding chia z musem malinowym i płatkami migdałów
  • Fontanna czekolady belgijskiej